Beste deelnemer:

We nodigen u (waar nodig samen met uw begeleider) uit om de meerkeuze vragenlijst "Project Uniek Zwemmen in Brabant" in te vullen. Deze vragenlijst is onderdeel van het project "Uniek Zwemmen in Brabant", een samenwerking tussen het Ir. Otten Fieldlab Aangepast Sporten (onderdeel van Libra Revalidatie & Audiologie), InnoSportLab de Tongelreep, de provincie Noord-Brabant en de KNZB. 

Sporten is een belangrijk onderdeel van onze samenleving. Het is niet alleen gezond, het vormt ook een uitlaatklep voor velen en kan leiden tot maatschappelijke participatie en integratie. Zwemmen blijkt hiervoor een populaire sport. Voor mensen met een beperking is ‘even zwemmen’ echter niet altijd zo vanzelfsprekend.

Het beoogde doel van Uniek Zwemmen in Brabant? Een toegankelijke zwemsport voor iedereen binnen onze provincie! Door samen te werken met zwembaden, zwemaanbieders, zorginstellingen en kennisinstellingen, willen we tot een gezamenlijke doelstelling en plan van aanpak te komen. Daarvoor willen we ook graag uw mening!

Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. Uw deelname aan het onderzoek is geheel vrijblijvend. De gegevens die verkregen worden, worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt en zal worden gebruikt om zwembaden, zwemverenigingen en gemeenten van feedback te voorzien. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en vernietigd na afloop van het project. 

Als u zich toch niet comfortabel voelt bij het beantwoorden van de vragen, kunt u zich te allen tijde terugtrekken. Uw mening is echter heel belangrijk voor ons. Als u vragen heeft over de vragenlijst of de procedure, kunt u altijd contact met ons opnemen via aangepastzwemmen@fieldlabswimming.com

Door op 'Volgende' te klikken bevestigt u dat u ouder bent dan 18 jaar en dat u ermee akkoord gaat dat we uw gegevens gebruiken voor het onderzoek.