Wat zeggen onze klanten?

Snel en adequaat service…

“Onderzoekstool is een prima service wanneer je online een vragenlijst afneemt. De vragenlijst heeft veel diversiteit; je kunt veel verschillende vragen maken.

Erg blij ben ik met de ondersteuning achter de service. Er wordt snel en adequaat geholpen zodat ik gelukkig de vragenlijsten op tijd kan versturen”

Jorien Pierik
PhD candidate at University of Twente - TriFinance

Oplossing voor ‘quick scan’, enquêtes en klanttevredenheidsonderzoeken…

“Wij hadden bij TriFinance snel een oplossing nodig voor het maken van een ‘quick scan’, enquêtes en klanttevredenheidsonderzoeken. Voorwaarde was wel dat we zelf de regie konden behouden, zodat we ook constant aanpassingen konden doen aan onze onderzoeken. Dit alles moest tegen een redelijk tarief gebeuren."

"Onderzoekstool.nl bleek de perfecte oplossing! Wat me vooral bijblijft is de professionaliteit van de door hen geboden service.”

Pieter Smit
Marketing Manager Nederland - TriFinance

 
 

Onderzoekstool.nl blijkt uitermate simpel te werken…

“Onze contactpersoon binnen Newcom Research & Consultancy raadde ons Onderzoekstool.nl aan voor een intern klanttevredenheidsonderzoek dat ik zelf wilde uitvoeren. Omdat ik wel vaker dergelijke onderzoeken uitvoer, leek de online tool mij een prima oplossing. Onderzoekstool.nl blijkt uitermate simpel te werken.

Bovendien scheelt het me veel tijd. Een vragenlijst is in een mum van tijd ingevoerd en vooral de rapportage tool vind ik geweldig: geen gepruts meer met het kopiëren van grafieken enzovoorts. Zelfs SPSS heb ik nog nauwelijks nodig. Kortom: ik ben erg tevreden!”

Saskia Derkx
Marktonderzoeker - Medisch Centrum Alkmaar

 
 

Een zeer frisse uitstraling en een prima prijs-kwaliteitverhouding…

“Ik heb voor Onderzoekstool.nl gekozen omdat het product er aantrekkelijk uitziet, met een zeer frisse uitstraling en een prima prijs-kwaliteitverhouding. In de uiteindelijke uitwerking van onze onderzoeken heeft de tool in alle opzichten enorm tijdbesparend gewerkt, door de heldere en transparante verwerking van de gegevens die door het onderzoek werden gegenereerd.

Samenvattend kan ik stellen dat Onderzoekstool.nl het betaalde bedrag meer dan waar heeft gemaakt! Bij ieder toekomstig onderzoek zullen wij dan ook gegarandeerd weer een beroep op hen doen.”

Maurice Houben
Schoolleider - INNOVO

 
 

Ik vond het ideaal, geen gedoe meer met SPSS…

“Als zelfstandig marketingstrateeg vind ik het bijzonder prettig dat je zelf snel een marktonderzoek kan regelen voor je klant. Bij Onderzoekstool.nl heb ik de garantie van een kwalitatief zeer goede tool, die direct inzetbaar is. Wanneer het budget van je klant beperkt is, maar je wilt wel meer weten van de markt, dan heb je een ideale tool in de aanbieding om de gewenste marktinformatie te achterhalen.

Daarbij is Onderzoekstool.nl een erg makkelijke en bruikbare tool, die je tegen relatief lage kosten in kan zetten. Ik vond het ideaal. Zeker ook wat betreft de resultaten, die automatisch gegenereerd worden. Geen gedoe meer met SPSS, waarvan ik al lang vergeten ben hoe het ook al weer werkt. Onderzoekstool.nl is dus een echte aanrader!”

Martha Riemsma
Media- en marketingstrateeg - Twinkeling.biz

 
 

Een erg prettige en eenvoudige manier om vragenlijsten te ontwerpen…

“Ik vind Onderzoekstool.nl een erg prettige en eenvoudige manier om vragenlijsten te ontwerpen en te verspreiden. Ook het feit dat ik snel en uitgebreid reactie kreeg op mijn vragen heeft bijgedragen aan een positieve ervaring met Onderzoekstool.nl."

Minne Bakker
Junior Researcher/teacher - VUMC

 
 

De manier waarop wij willen surveyen is anders dan de standaardmanier…

“Voor onze producten waren we op zoek naar een survey tool die intuïtief en flexibel is, maar tegelijkertijd robuust en betrouwbaar. Daarnaast stelden we dezelfde eisen aan de organisatie, omdat we bij de verdere ontwikkeling willen kunnen vertrouwen op een partner die betrokken en betrouwbaar is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Uiteindelijk zijn we bij Onderzoekstool.nl uitgekomen, omdat zij beide eisen perfect kunnen invullen. Dat merkte we al vanaf het begin waarin gezonde tegengas werd gegeven op een paar ideeën die we hadden. Dit werd niet gedaan vanuit technische beperkingen, maar veel meer vanuit het perspectief van onze eindklanten. Ze dachten dus echt mee en richten zich op ons eindresultaat.

Daarnaast is de manier waarop wij willen surveyen anders dan de standaardmanier. Ook hier werd door Onderzoekstool.nl de flexibiliteit getoond zodat snel, en tegen heel redelijke kosten, aanpassingen konden worden gedaan. Het product dat we nu hebben ontwikkeld is met groot succes ontvangen en wordt nu verder uitgerold. Ik ervaar Onderzoekstool.nl als een goede, betrokken partner met een tool die perfect werkt.”

Robert-Jan Simons
Managing Partner - Corfides

 
 

Een mooi product met ontzettend veel mogelijkheden voor het opzetten van een online vragenlijst…

“Onderzoekstool is een mooi product met ontzettend veel mogelijkheden voor het opzetten van een online vragenlijst. Het neemt veel vervelend werk uit handen zoals de verspreiding van de vragenlijst en het analyseren van de resultaten. Wat erg wenselijk was, is het feit dat je de resultaten meteen in een dashboard kan zetten en uit kan draaien in een wordbestand zodat je de resultaten niet eerst hoeft te verwerken in SPSS (wat overigens wel een mogelijkheid binnen de tool is).

De service is top! Ik kon voor al mijn vragen bij de medewerkers van onderzoekstool terecht, ook die niet direct met onderzoekstool te maken hadden. De medewerkers van onderzoekstool reageren direct, zijn altijd bereikbaar, maken tijd vrij, besteden aandacht aan mij als klant en zijn flexibel.

Mijn onderzoek gaat over CRM (Customer Relationship Management) oftewel het managen van klantrelaties. Ik vind dat jullie organisatie daar goed op scoort!"

Thomas J. Pronk
Stagiair VvE Management - MVGM Vastgoedmanagement

 
 

In een handomdraai halen we zeer waardevolle informatie boven water…

“Voor onze onderzoeken maken wij gebruik van Onderzoekstool.nl. Lekker de regie in eigen handen houden en je zelf geen zorgen hoeven maken over het systeem. Dat is voor mij Onderzoekstool.nl.

Wat voor ons van doorslaggevend belang is geweest in de keuze voor Onderzoekstool.nl, is de hulp die je krijgt bij het opzetten en uitvoeren van een goede enquête. Dit is toch een vak apart en vanuit hun ruime ervaring weten ze bij Onderzoekstool.nl als geen ander hoe met bepaalde onderzoeksvraagstukken om moet worden gegaan. Zeer professionele, en bovendien geduldige en uiterst vriendelijke service en support. Dit zien wij als een enorm pluspunt. Daarnaast zijn wij ook zeer te spreken over de rapportagemogelijkheden van de tool zelf. In een handomdraai halen we zeer waardevolle informatie boven water, waar we als bedrijf zijnde veel van leren en mooi beleid op kunnen maken.

Kortom, voor ons is Onderzoekstool.nl een fantastisch meetinstrument! Een zeer gebruiksvriendelijk systeem, waar eenvoudig en snel professionele analyses uit komen rollen. In ons geval ideaal om draagvlak mee te creëren.”

Marie-José Verbroekken

Personeelsmanager afdeling HRM - Vliegtickets.nl

 

Wij werkten al met...

 • Vliegtickets.nl
 • Abott.nl
 • Rabobank
 • Gemini Ziekenhuis
 • Trifinance
 • Politie
 • PostNL
 • Centralpoint.nl
 
Bekijk alle klantenBekijk alle klanten

Waarom OnderzoeksTool?

 • Volledig te personaliseren
 • Grootste respondentenpanel
 • Gemakkelijk resultaten analyseren
 • Ondersteuning en training

Start mijn onderzoek

 • Een survey tool die intuïtief en flexibel is, maar tegelijkertijd robuust en betrouwbaar.

  Robert-Jan Simons, Corfides

 • Onderzoekstool.nl bleek de perfecte oplossing voor het maken van een ‘quick scan’, enquêtes en klanttevredenheidsonderzoeken. 

  Pieter Smit, Marketing Manager Nederland - TriFinance

 • Een vragenlijst is in een mum van tijd ingevoerd en vooral de rapportage tool vind ik geweldig. Kortom: ik ben erg tevreden!

  Saskia Derkx, Medisch Centrum Alkmaar

Een selectie van onze klanten